Preview Mode Links will not work in preview mode

Martin Melcher | Version 2.0

Dec 18, 2018

Thure Kjær har jeg efterhånden fået lavet nogle optagelser med og hver gang, så er det både med grin, anekdoter og løjerlige og filosofiske indspark mm. 

Denne gang får Thure en del taletid, og han bevæger sig både henover et løb han skal til i Januar, der hedder Spine Race, men også hvordan det var pludselig...


Dec 14, 2018

Han er tilbage. Jamil Sheikh, mit sidestykke, min modsætning, min gode ven. Sammen har vi delt mange oplevelser, træninger, dybe samtaler, og denne gang tager vi et emne op, som lige nu, berører rigtigt mange. 

Den "søde" juletid... 

Vi tager den kritiske kasket på, men prøver virkelig på at flippe julen til...


Dec 6, 2018

De fleste triatleter herhjemme kender Christina Svejstrup. Hun er en decideret hurtig ironmantriatlet, der på trods af at hun kører i age groups, kører lige så hurtigt som mange pro triatleter. 

Hun er mor til 3, har sit eget rengøringsfirma og er på stort set alle tænkelige måder, ikke typen du forbinder med at...


Nov 28, 2018

Historien om Niels Ryding Olsson er en af dem der SKAL fortælles.

Meget højt, og til rigtigt mange mennesker. 

Fordi, Niels er en person der bærer så meget drive, ihærdighed, og iværksætteri, at selv Martin Thorborg har bemærket det, og valgt at ansætte ham. 

Niels er en del af ejerkredsen af Saxis.dk netop...


Nov 20, 2018

Jeg tager hatten af for folk med passion. Næsten uanset hvad passionen er. Catrine er en af dem hvis passion(er) har fået lov til at diktere hvilken retning hun er gået i livet og det det drive og de historier, vil jeg meget gerne have med i podcastet. 

Crossfit var hendes passion, så derfor var hun med til at...