Preview Mode Links will not work in preview mode

Martin Melcher | Version 2.0

Jun 22, 2017

Casper Christiansen lærte jeg og kende for nogle måneder siden, da vi lidt tilfældigt rendte ind i hinanden til et duatlon stævne på Amager. Siden da, har vi haft flere snakke om træning og livet generelt, men især vores fælles interesse for den plantebaserede livsstil, har vi talt om. 

Det gør vi også i denne...


Jun 15, 2017

Jamil er min buddy og gode ven. Han vil være en tilbagevendende figur i podcastet, da han og jeg deler mange oplevelser sammen, og PT begge, dyrker både tri, er blevet vegetarer og har store mål foran os. 

I denne episode tager vi igen fat i, hvad kosten har gjort for os hver især, og hvad vi oplever rent fysisk -...


Jun 8, 2017

Mads Herscend fik en del medieopmærksomhed for et par år siden, da han på forfærdelig vis, var indblandet i et uheld til et cykelløb i Sorø. 

Han pådrog sig mange virkelig svære læssioner på sin krop og i sit ansigt - og i 2 døgn var lægerne og hans familie i tvivl om, hvorvidt han ville overleve. 

På trods...


Jun 1, 2017

Casper Bilton er sportsmand. En atlet. Han har levet efter standardiserede "atletiske" principper med meget protein, som kilde til restitution igennem mange år. 

En pludselig opvågning i hans nærmeste familie tog ham ned af vejen, der førte til veganisme - og han lever nu 100% efter veganske principper. 

Igennem...