Preview Mode Links will not work in preview mode

Martin Melcher | Version 2.0

Mar 18, 2019

Kenneth Carlsen har været gæst i podcastet før. Han var faktisk med som gæst nr. 9 og satte med sin deltagelse dengang, en ny standard for antal af aflytninger. For det er stadigvæk det podcast jeg har lavet, der har fået flest downloads. 

I det her afsnit der taler vi ikke så meget om Kenneths vilde fortid, men...


Feb 18, 2019

Henrik Affe med i VERSION 2.0
 
Henrik Affe ("Affe") er et bekendskab der er ret nyt, men det gør det på ingen måde mindre spændende. Jeg lærte ham at kende igennem noget så sindsygt som SAUNA-GUS.. Ja, du læste rigtigt. SAUNA-GUS...
 
Affes kæreste, Cathrine, har også været gæst i podcastet, og...


Feb 11, 2019

Jeg har haft æren af at være træner for Mikkel Olsen i snart 5 år. Jeg har været med til at præge hans udvikling, ikke mindst sportsligt, men især også mentalt. 

Han har siden 2011 rykket sig fra at lave ironman distancer på omkring 12,5 timer, til nu at køre 8 timer og 35 minutter på Hawaii. 

... det er ret...


Jan 18, 2019

Hver evig eneste nat når vi lægger os til at sove drømmer vi. Nogle drømmer mere eller mindre, men faktum er at vi alle drømmer. 

Det er når vi sover, at vores underbevidsthed fortæller os en masse ting. Ting, som kan have stor betydning for vores liv, hvis vi vælger at lytte lidt til dem. 

Michael Rohde levede...


Jan 11, 2019

Thomas Rathsack ( Rat ) mødte jeg da jeg for snart et par år siden deltog i Tv2 programmet: Korpset, gjort af det rette stof. 

Historien om min deltagelse er der ikke så meget at tale om. Det blev til 40 timer ... men på trods af den korte rejse i programmet, så lærte jeg en masse mennesker at kende derinde. Bla....