Preview Mode Links will not work in preview mode

Martin Melcher | Version 2.0


Feb 19, 2018

Erik B. Jørgensen "fandt" jeg egentlig ud af fandtes for lidt over et år siden. Jeg så ham på tv som instruktør i det der hedder "korpset" som vises på tv2. Jeg var selv deltager i sæson 2 af korpset, og havde der oplevelsen af at have Erik som instruktør også.

Jeg tog kontakt til Erik efter min deltagelse og spurgte om han ville deltage i mit podcast - mest fordi jeg syntes hans historie er fantastisk, men også fordi han på mange måder har inspireret mig til at "komme mere ud".

Han er en mand der har eventyr i blodet, som lever og ånder for udendørsliv og at kunne klare sig selv. Han ved hvordan man kan inspirere andre, for han har ihvertfald inspireret mig på rigtigt mange områder.

I dette podcast kommer vi omkring hans opvækst, hans udstationering på Grønland med slædepatruljen Sirius, hans tid i jægerkorpset og som udsendt i krigszoner, som bla. sniper.

En spændende snak, som vi egentlig kun berør overfladen af her. For jeg tænker, at jeg vil tage udpluk i mange af hans fantastiske fortællinger løbende, og har derfor planer om at invitere ham med i podcastet igen og igen.

Han har mange historier. Og jeg ved de kan inspirere.

Eriks eget univers kan du finde på www.komud.dk

På facebook kan du finde ham her: Komud

 

Husk endelig at give en anmeldelse af podcastet på itunes. Det vil hjælpe på synligheden :)

 

 

 

Musikken er fra: 

Dance With Me by Ehrling: https://soundcloud.com/ehrling

Og

Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod - licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/ Music promoted by Audio Library https://youtu.be/Vhd6Kc4TZls